Povestea

Compania Carpathian Moss a fost fondata in anul 2016, avand la baza o echipa de profesionisti, peisagisti, ingineri horticoli si specialisti in design si arhitectura sustenabila.

Intr-o lume suprapopulata in care se construieste pe verticala din lipsa spatiului, gradinile verticale au devenit o necesitate urbana. Nevoia de verde, de aer curat, de natura este din ce in ce mai resimtita de catre angajatii companiilor de mici si mari dimensiuni si in general, de umanitate.

Pentru a veni in intampinarea nevoii de verde, Carpathian Moss s-a alaturat celor mai mari producatori din lume de plante stabilizate, importate din Scandinavia. Compania are un atu extrem de puternic care este atestat de know-how-ul echipei, dobandit in cadrul EMBA-ului absolvit in America, experienta a numeroase proiecte CSR raportate la GRI conform cerintelor UN si de cursurile in domeniul decoratiunilor din muschi si licheni stabilizati, absolvite in Tarile Nordice.

Cursurile in domeniul proiectarii, crearii peretilor verzi din muschi, licheni si plante stabilizate au durat sase luni si au fost sustinute de producatorii de muschi si licheni.

Valori. Misiune. Viziune

Valori: Carpathian Moss este un brand autentic, inspirat din dragostea față de pădurile munțiilor Carpați, având la bază respectul față de natură și dorința de a crea un viitor  „verde”, sustenabil, conform inițiativelor United Nations.

Viziune: Viziunea Carpathian Moss este de a crea un viitor sustenabil pentru companiile din Timișoara și România, prin landscaping sustenabil și design interior „verde”.

Misiune: Carpathian Moss are misiunea de a crea un mediu natural, cât mai sustenabil, în fiecare birou astfel încât, conform studiilor GRI, să se îmbunătățească calitatea vieții angajaților și
implicit performanțele companiei. Conform strategiei de business, a trend-ului în sustenabilitate, a normelor UN, OECD și GRI, creșterea performanțelor unei companii responsabile este direct proporțională cu creșterea proiectelor de CSR cu accent pe protecția mediului, filantropie, drepturile omului.

error: Content is protected !!